YouthStart vanaf 9 juni!

Op vrijdag 9 juni is het zover, dan start om 9 uur in Brugge het eerste YouthStart traject van 2023 voor kanszoekende jongeren.

YOUTHSTART APR2021 40S NL WEB V04 R2 CLEAN.00 00 01 02.Still003

Dit traject is voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar die het moeilijk hebben om nog hun weg te vinden in de jungle die onze maatschappij voor hen geworden is.

YouthStart biedt deze kwetsbare doelgroep een kort, maar intensief traject aan. Vaak is het voor kwetsbare jongeren onduidelijk waar hun toekomst ligt. Bij YouthStart krijgt jouw jongere gedurende de 8 YouthStart dagen de kans om dit voor zichzelf te bepalen en verder uit te werken. Ze worden hierbij ondersteund door 2 van onze coaches.

Het YouthStart traject is een laagdrempelig traject dat absoluut geen competenties van de jongeren verwacht.

Het YouthStart traject is bovendien gratis. Waarom niet deelnemen?

Vragen of niet overtuigd? Neem gerust contact op 0476/49.69.18

 

Op dit moment zijn er al enkele inschrijvingen genoteerd, maar er is nog plaats voor jongeren die hun toekomst een boost willen geven! 

Streefdoel is om toch met een 10-tal jongeren te kunnen starten. Hiervoor hebben we, vanwege de voorziene uitval een 20-tal inschrijvingen nodig. Zo kan er voor de nodige groepsdynamiek gezorgd worden en kunnen we de jongeren een kwaliteitsvol YouthStart traject aanbieden.

 

We hebben hiervoor een leuke locatie gevonden : De Rode Poort, Rijselstraat 231, 8200 Brugge (Sint-Michiels) . 

 

Inschrijven kan via deze link : https://youthstart.be/evenement/otbrugge03/

Laat zo snel mogelijk weten indien je een technisch probleem zou ondervinden bij de inschrijving of nog vragen hebt over de toeleiding. Succes!

Alle jongeren die voldoen aan de voorwaarden zijn welkom, ook jongeren die begeleid worden binnen een ESF traject kunnen bij YouthStart terecht.