Netwerkmomenten Bruggen voor Jongeren

Bruggen voor Jongeren organiseert twee maal per jaar een netwerkmoment waarop iedereen steeds is uitgenodigd. We proberen telkens een boeiend en relevant thema te brengen om jullie te inspireren.
Op deze pagina kan je alle informatie vinden over de voorbije en komende netwerkmomenten.

 

 

Netwerkmoment Blended hulpverlening

4 en 10 december 2020

Sinds de crisis is 'Blended hulpverlening' meer dan ooit aan de orde. Maar wat is dat nu precies en hoe kan je er zelf mee aan de slag als hulpverlener en/of als organisatie?

Om aan deze en vele andere vragen tegemoet te komen, organiseren we twee live webinars. Deze gaan door op 4 en 10 december 2020. Klik op de button hieronder en vindt er alle inhoud terug alsook de opgenomen webinars.

——————————————————————————————————————————————————————

Symboolnetwerk PNG

Netwerkmoment Jongerenveerkracht

6 december 2019

Veerkracht, meer dan ooit relevant, maar wat is dat nu precies en vooral kunnen we als hulpverlener hiertoe bijdragen tijdens een hulpverleningstraject met een jongere?

Hiervoor nodigen we spreker Michael Portzky uit om ons mee te nemen in dit boeiende thema. Zijn voordracht werd enorm gesmaakt door de deelnemers waarop we besloten om zijn 'Masterclass Jongerenveerkracht' aan hulpverleners die in Brugge werkzaam zijn met kwetsbare jongeren aan te bieden. Deze sessies gaan door in het najaar van 2020. Wil je meer weten over de opleiding en de auteur. Klik op de button hieronder.

DSC 0788