Blended Hulpverlening

'Blended hulp' is de combinatie van offline- en onlinehulpverlening. Offlinehulpverlening kennen we allemaal en zijn we uitgebreid in geschoold. Onlinehulpverlening is echter ook niet meer nieuw maar gaat veel verder dan e-mail of chathulp.
Benieuwd? Neem even een kijkje hieronder of ga naar 'online hulpverlening' op de website waar je een pak aan informatie kan terugvinden.

 

 

Feedbackformulier

Ik ontvang zeer graag je feedback over het netwerkmoment 'Blended Hulpverlening' dat in december '20 heeft plaatsgevonden via webinars. Jouw feedback is uitermate belangrijk omdat we met de informatie zeer gericht aan de slag willen gaan en zo kennis vergaren wat voor jou belangrijk is in het werkveld als we het over dit thema hebben.

Vul hier het evaluatieformulier in. 

Webinar 'Online, offline, life-line'

Jongerenwerking 't Salon beet de spits af van het netwerkmoment met hun reeds ruime ervaring en kennis over hoe je online kan inzetten om je offlinewerk te ondersteunen. Zowel voor groepsondersteuning als individuele begeleidingen word je meegenomen welke onlinetools er voor handen zijn en hoe je ze kan inzetten. Het is een good practice die inspirerend kan werken.

Hieronder kan je de presentatie downloaden en de volledige webinar herbekijken. 

Presentatie webinar

De eigenlijke webinar start op 12.30 minuten. Let wel: de link blijft beperkt open en dit tot 31 december 23:50u. Zo heb je nog tijd om af te tellen naar een hopelijk veel beter jaar.

Herbekijk de webinar

 

Webinar online ...

Webinar 'Blended hulp... omdat je dankzij afstand nabijheid kan creëren'

Philippe Bocklandt is als docent Sociaal Werk en onderzoeksmedewerker verbonden aan de Arteveldehogeschool Gent. Hij heeft reeds jarenlange ervaring en onderzoek verricht naar online hulpverlening. Hij is medestichter van meerdere onlineplatforms en begeleidde reeds tal van organisaties in hun transformatie naar onlinehulpverlening. De persoon bij uitstek dus om ons mee te nemen in het thema van de 'Blended hulpverlening'.

Prestentatie webinar

De eigenlijke webinar start op 22.30 minuten. Let wel: de link blijft beperkt open en dit tot 31 december 23:50u. Zo heb je nog tijd om af te tellen naar een hopelijk veel beter jaar.

Herbekijk de webinar

 

Webinar Afstand...