Nieuw sociaal tarief telecom

FOD Economie organiseert verschillende infomomenten rond dit nieuw sociaal tarief voor telecom.

213 23 Tarif Social Telecom Header Webpower

FOD Economie nodigt jullie graag uit voor een reeks informatiesessies over het nieuwe sociaal tarief voor telecom dat van start gaat op 1 maart 2024. Het doel van dit initiatief is om de digitale kloof te verkleinen door specifieke doelgroepen die dreigen achtergesteld te raken door de digitalisering van de samenleving, toegang te bieden tot een basispakket voor vast internet tegen een vastgestelde maximumprijs.

De FOD Economie streeft ernaar om via een communicatiecampagne zoveel mogelijk rechthebbenden te bereiken. Daarvoor hebben we de hulp nodig van spelers die werkzaam zijn in de sector van digitale inclusie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan een van onze infosessies.

Data en tijden:

  • Dinsdag 9 januari 2024 (10u - 11u15): Nederlandstalige infosessie
  • Dinsdag 16 januari 2024 (14u – 15u15): Franstalige infosessie
  • Donderdag 25 januari 2024 (14u - 15u15): Nederlandstalige infosessie
  • Donderdag 1 februari 2024 (10u – 11u15): Franstalige infosessie

Deze sessies vinden online plaats via Microsoft Teams. Gedurende de infosessies bieden we een overzicht van hoe het nieuwe sociaal tarief voor telecom zal functioneren en verstrekken we gedetailleerde informatie over de beschikbare informatiekit.

We streven ernaar deze sessies informatief en interactief te maken en hopen op een actieve deelname van alle betrokkenen. Uw aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd, en we kijken uit naar uw deelname aan deze belangrijke sessies.