Groep Intro presenteert: de Assertibox

Dé box om jongeren weerbaarder te maken in het dagelijkse leven.

Image007

Deze box voor begeleiders van jongeren werd in het leven geroepen om jongeren weerbaarder te maken in het dagelijkse leven. Assertiviteit is een groot begrip dat niet altijd voor iedereen even duidelijk is. Het doel van de box is op een laagdrempelige manier kennis te maken met het begrip assertiviteit, hierrond van gedachten te wisselen en het eigen maken/oefenen van een assertieve houding.


De assertibox bestaat uit:

- 6 sets van mooi vormgegeven kaarten (146 stuks op A6 formaat) met daarop situaties, rollenspelen, begripverklaringen, stellingen, ...

- een houten dobbelsteen (6cm x6cm)

- een handleiding met extra tips en uitleg voor begeleiders

- een handige speldoos met sticker

Wanneer we voldoende bestellingen hebben kunnen we de kostprijs van deze box beperken tot €40 (+ verzendkosten of op te halen op één van onze Groep INTRO locaties).

Via dit formulier maak je je interesse kenbaar zodat we met zekerheid de (productie)kost kunnen maken. We hopen aan voldoende bestellingen te geraken dus je mag deze mail ook doorsturen naar je netwerk!

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3yc55_dFKkOGpHjC6EFMZ4zi_aQ4YalIgSav1JqDi4RUQ1I5VEFZWk9HVkZBSzJOM1JDTUg0M1IyNS4u

 

Graag jullie reactie voor 31/03 zodat we nog dit schooljaar de productie en levering kunnen afronden!

Een weetje: deze box werd ontwikkeld en meermaals uitgetest door het jongerenteam van Groep INTRO Brugge. Hij bestaat uit gerecycleerde en eco-vriendelijke materialen en zal op onze maatwerkvloer in elkaar gebokst worden. Zo heeft dit spel ook in de productie ecologisch en sociaal impact.

 

Alvast bedankt voor jullie interesse!