Aanmelding Blinkers 2.0

Het Blinkers-project is een project rond talentontwikkeling bij jongeren uit bijzondere jeugdzorg of VAPH.

Blinkers

De aanmeldingen voor Blinkers 2.0 zijn geopend! Met de steun van de Koning Boudewijnstichting wordt het blinkers-project opnieuw leven ingeblazen. 
Blinkers 2.0 is gericht op jongeren tussen 16 en 25 jaar die op het punt staan een voorziening uit bijzondere jeugdzorg of VAPH te verlaten (Regio Brugge-Houtland). Samen met een talentencoach wordt het talent van de jongere in kaart gebracht en bouwen ze stap voor stap op naar een echt shine-moment. Een moment waarbij de jongere zichzelf en de eigen talenten in de kijker kan zetten. 
Heb jij als begeleider/verantwoordelijke/... een jongere die hiervoor in aanmerking komt? Bespreek dit dan even met de jongere zelf en vul dan het aanmeldformulier in tegen ten laatste vrijdag 31 mei: https://forms.office.com/e/zMzvJDRsVm
Benieuwd naar de impact van het eerste blinkers-project? Neem dan zeker een kijkje op LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7156261959762345984/
Wil je nog wat concretere informatie of voorbeelden van hoe zo'n traject er kan uitzien? Ik licht het even toe in onderstaand filmpje:

Voorstelling Blinkers 2.0. 2.mp4

Meer informatie op deze flyer.