Recente berichten

cursus assertiviteit en communicatie jul 2018
Beste toeleiders,  Na de succesvolle voorgaande edities, plannen we in CBE open-school terug ...
Streetaction Cup Eeklo jul 2018
Beste partners, Hier vinden jullie de flyer van de Street Action Cup die doorgaat in Eeklo op 10 ...
Route 36 in actie!: programma juli jul 2018
Beste partner,    Route 36 heeft ook in juli een druk zomerprogramma. Klik hier voor ...

Login voor leden

Meld je hier aan.

Netwerk/Evaluatiemoment van vrijdagvoormiddag 27 april 2018

In 2012 mondden een studie en focusgroepen uit in een praktijkgericht rapport met vijf aanbevelingen: ‘Brugge(n) voor jongeren. Maatschappelijk kwetsbare jongeren in Brugge. Waar staan we? Waar willen we naartoe?’ Het bestuur nam in 2013 de aanbevelingen van dat rapport op in haar beleidsprogramma. Ze zijn de basis geweest voor concrete acties in het kader van ‘Brugge(n) voor jongeren’, een project van de Stad Brugge, het OCMW Brugge en het CAW Noord-West-Vlaanderen, met medewerking van alle lokale partners.

Na vijf jaar samenwerken is het tijd om de balans op te maken: in samenwerking met de Universiteit van Gent werd er de afgelopen maanden geïnvesteerd in een kwalitatieve studie over de ervaringen met het project sinds de opstart in 2012.

Tijdens een netwerkmoment op vrijdagvoormiddag 27 april willen wij deze evaluatiestudie aan je voorstellen én jou om feedback vragen. We geloven in het belang van een blijvende inzet voor “de pistachenootjes” in Brugge.

Programma

  • 08.30 - 09.00     Onthaal
  • 09.00 - 09.05     Welkom! Kurt Boelens, voorzitter CAW Noord-West-Vlaanderen.
  • 09.05 - 09.25     Realisaties ‘Brugge(n) voor jongeren’ en ambities 2018. Soetkin Neirynck, coördinator ‘Brugge(n) voor jongeren’.
  • 09.25 - 10.25     Presentatie van de onderzoeksresultaten. Jan Naert, assistent onderzoeker Vakgroep Orthopedagogiek Universiteit Gent.
  • 10.25 - 10.40     Pauze
  • 10.40 - 11.40     Aan het werk: bouwen aan de toekomst van ‘Brugge(n) voor jongeren’. Op basis van het onderzoek en signalen gaan we samen op zoek naar concrete ideeën om verder mee aan de slag te gaan.
  • 11.40 - 12.00     Brugge(n) voor jongeren II: wat na deze evaluatie?  Dirk De fauw, voorzitter OCMW Brugge, en Renaat Landuyt, Burgemeester Brugge.
  • 12.00 - 13.00     Receptie met broodjes.

Voor wie? Voor praktijkwerkers, begeleiders, stafmedewerkers, leidinggevenden… die werken voor en met maatschappelijk kwetsbare jongeren in Brugge.

Waar? Op de vijfde verdieping van het hoofdgebouw van het CAW, Ruddershove 8, Brugge. De parking is vrij toegankelijk via de slagboom.

Deelname is gratis.

! Inschrijven niet meer mogelijk !

De pdf versie van de uitnodiging kan je hier downloaden. 

deel op facebook