Recente berichten

Het volledige onderzoeksrapport Brugge(n) voor Jongeren is nu raadpleegbaar! okt 2018
Onderzoeksrapport Brugge(n) voor Jongeren 2018
activiteitenkalender Route 36 september 2018 aug 2018
Beste partner,  De nieuwe actviteitenkalender van Route 36 vind je hier.  Help je me ...

Login voor leden

Meld je hier aan.

Jeugdzorg

Ondersteuningscentrum Jeugdzorg (OCJ)

Het OCJ heeft het mandaat om vast te stellen of het maatschappelijk noodzakelijk is om hulpverlening op te starten in een verontrustende leefsituatie van een minderjarige.
Dit onderzoek gebeurt na kennisgeving door het parket, de cliënt of een dienstverlener of na aanmelding door een jeugdhulpaanbieder (sectoren IJH).

Meer info:
Koning Albert I-laan 1.3
8200 Sint-Michiels

Tel.: 050 24 71 30
ocj.brugge@jongerenwelzijn.be
http://www.jongerenwelzijn.be

De Patio vzw

De Patio vzw biedt een ruim hulpverleningsaanbod aan  jongeren en ouders die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden. De aanmelding gebeurt door een hulpverlener of door de jeugdrechtbank via de Intersectorale Toegangspoort van de Integrale Jeugdhulp. 

Meer info:
Elf-Julistraat 32
8000 Brugge

administratie@depatiovzw.be
http://www.depatiovzw.be

Binnenstad vzw

De Binnenstad vzw biedt een ruim hulpverleningsaanbod aan  jongeren en ouders die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden. De aanmelding gebeurt door een hulpverlener of door de jeugdrechtbank via de Intersectorale Toegangspoort van de Integrale Jeugdhulp. 

Meer info:
Wijngaardplein 1
8000 Brugge
Tel.: 050 44 00 30
vzwbinnenstad@binnenstad.be
http://www.binnenstad.be
 

Nieuwland vzw

De Nieuwland vzw biedt een ruim hulpverleningsaanbod aan  jongeren en ouders die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden. De aanmelding gebeurt door een hulpverlener of door de jeugdrechtbank via de Intersectorale Toegangspoort van de Integrale Jeugdhulp. 

Meer info:
Polderstraat 76
8310 Sint-Kruis

Tel.: 050 35 40 61
Tel.: 0475 33 00 66
info@nieuwland.be
www.nieuwland.be
 

De Kantel vzw

De Kantel vzw biedt een ruim hulpverleningsaanbod aan  jongeren en ouders die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden. De aanmelding gebeurt door een hulpverlener of door de jeugdrechtbank via de Intersectorale Toegangspoort van de Integrale Jeugdhulp. 

Meer info:
Legeweg 201
8200 Sint-Andries


Tel.: 050 31 58 55
www.dekantel.be
 

HerKern

Herkern is een rechtstreeks toegankelijk project dat zich richt op jongeren tussen 12 en 18 jaar. Jongeren die door uiteenlopende omstandigheden het noorden kwijt zijn geraakt en even de tijd willen nemen om opnieuw op kracht te komen, kunnen bij ons terecht.

HerKern biedt activiteiten aan tijdens de schooluren. Een traject bestaat uit 3 weken activiteiten en een transfergesprek in de 4e week. 

Meer info:
HerKern
Diksmuidse Heerweg 647
8200 Sint-Andries
 
Tel.: 050 39 39 31
herkern@depatiovzw.be
http://www.herkern.org

 

deel op facebook